• Excursiereizen
  • Vergelijk 8+ reisbureaus
Home » Sawadee

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groepsreizen naar verre bestemmingen, met name in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Ook bestemmingen binnen Europa behoren tot het reisaanbod of prachtige reizen naar Australië of Nieuw-Zeeland. Bent u op zoek naar een bijzondere bestemming, waarvan u alle ins en outs wilt weten en juist de onontdekte pareltjes wilt bekijken? Met Sawadee wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Populaire bestemmingen van Sawadee Reizen zijn onder andere Indonesië, Costa Rica, Tanzania en Zuid-Afrika. Stuk voor stuk bijzondere landen met een zeer boeiende cultuur, natuur en perfect voor een avontuurlijke rondreis.

Het aanbod van Sawadee Reizen:

  • Groepsrondreizen
  • Familiereizen
  • Singlereizen
  • 22-35 jaar reizen
  • Fietsvakanties
  • Wandelvakanties

Het bijzondere van Sawadee Reizen is dat het ook rondreizen, ongeacht de bestemming, aanbiedt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Wilt u graag met uw kinderen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika, dan bent u bij Sawadee Reizen aan het juiste adres. De reis wordt geheel aan de groep aangepast, er zijn groepsreizen voor families met kinderen vanaf 7 jaar, 12 jaar en 16 jaar oud.

Veilig en duurzaam op reis met Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is gespecialiseerd in georganiseerde rondreizen voor uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud en met verschillende wensen en voorkeuren. Een rondreis met Sawadee is in goede handen. Hiervoor heeft de specialist ook al meerdere keren een erkenning ontvangen in de vorm van een award voor beste aanbieder avontuurlijke reizen. De ervaren reisorganisatie is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Vanzelfsprekend draagt Sawadee ook een steentje bij op duurzaam gebied. Zo wordt standaard de CO2 uitstoot van iedere reis gecompenseerd. Daarnaast wordt het gebruik van accommodaties met een lage CO2 uitstoot gestimuleerd en dit geldt ook voor de keuzes voor duurzamere excursies en activiteiten. Met Sawadee Reizen weet je in ieder geval dat je op de goede weg bent!

Een excursiereis met Sawadee Reizen

Een rondreis voert bij Sawadee niet langs de standaard highlights, maar tijdens de reis leert u het land tot in de detail kennen. De reisorganisatie heeft de beleving centraal staan, dus mooie ritten, safari’s en een bezoek aan de locals hoort hier zeker bij.

Excursie-reizen.nl - © 2024