• Excursiereizen
  • Vergelijk 8+ reisbureaus
Home » Slangen reizen

Slangen reizen

Slangen Reizen is een relatief jonge touroperator met stedentrips, dagtochten en excursiereizen als specialisatie. De focus ligt bij Slangen Reizen op voordeel, kwaliteit en persoonlijke service. Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen en Berlijn. Het zijn voornamelijk voordelige stedentrips, waarbij het vervoer en de accommodatie geregeld is. Of u nu gaat shoppen, cultuur snuiven of heerlijk culinair genieten. Door te kiezen voor een mooie aanbieding van Slangen Reizen bent u verzekerd van een fijne reis, de verdere invulling is aan u!

Slangen Reizen biedt dagtochten aan, zoals een bezoek aan Hamburg, Parijs of Lille. Dit zijn korte trips, waarbij het vertrek vroeg in de ochtend plaatsvind en dezelfde dag nog wordt teruggereisd. Wilt u liever iets langer blijven? Slangen Reizen heeft ook stedentrips van meerdere dagen in het aanbod. Deze korte trip is ideaal om een stad tot in de detail te ontdekken. Proef de cultuur, omgeving en typische kenmerken van bijvoorbeeld een wereldstad als Berlijn of Parijs.

Veilig en voordelig op reis

Met Slangen Reizen zit u goed voor een voordelige trip binnen Europa. Slangen Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. U bent bij deze reisorganisatie in goede handen, waar u ook bent. De jonge touroperator heeft in het relatief korte bestaan al meerdere awards gewonnen. De kwaliteit en service wordt daadwerkelijk beloond!

Een excursiereis met Slangen Reizen

Op reis met Slangen Reizen betekent korte trips vol informatie en gezelligheid. Slangen Reizen biedt volledig verzorgde excursiebusreizen naar onder andere Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Engeland. U zult in een korte tijd de mooiste plekjes zien!

Excursie-reizen.nl - © 2024